Welcome at HotelJudge.com
 

NH Jan Tabak
chain: NH Hotels
hoteljudge:
official stars:

Impression
Een hotel verweg van het echte hotelleven zullen we het maar noemen. Het is gevestigd in Bussum en wel midden in een woonwijk en weer gelegen aan een drukke weg. Waarom daar nou een hotel zit ons nou nog steeds niet bekend. We weten wel dat het Jan Tabak vroeger een goede naam had en zeer bekend was, wat het overigens nu ook nog is en heeft, maar toch.

reception
Ons ontvangst was zoals je het moet noemen somber. Achter de balie staan mensen die totaal niet representatief zijn, maar daar kunnen die mensen ook niets aan doen. Verder zijn ze in het hotel ook niet echt slim, want van veiliheid hebben ze daar niets begrepen, een officiele plattegrond van het hotel was snel voor ons gekopieerd en we konden dus op deze manier makkelijk nare dingen doen tegenover het hotel of haar gasten, en al helemaal als het personeel zo vriendelijk was om eens te vertellen wanneer een grote multinational haar directie daar liet vergaderen.

public areas
De openbare ruimtes zijn kill en somber. De hele lobby is op getrokken uit marmer en er is relatief weinig zit gelegenheid. Verder is er een restaurant en kunt er in de middag tussen de oude dames uit de buurt wat gaan drinken.

rooms
De kamers zijn goed, maar niet spectaculair. Alles is aanwezig alleen mogen ze wat ons betreft wel weer een keer grondig onder handen genomen worden en een draadloze internet aansluiting is ook niet mis.

halls
De zaal is erg onlogisch en heeft een rare indeling. Erg gezellig voor feesten lijkt ons ook niet echt maar ja, ieder zijn eigen smaak. Wel hebben ze een zaaltje voor vergaderingen of kleine presentaties, hou er wel rekening mee dat geheimhouding van uw verblijf vaak niet altijd stil blijft

situation
De ligging is net zo onlogisch als de grote zaal van het hotel. In Bussum, in een woonwijk langs de provinciale weg. Wij hebben lang gezocht naar een antwoord op de vraag waarom daar, het enigste antwoord dat wij u kunnen geven is dat het hotel er al een paar jaar staat. Iets anders kunnen wij niet bedenken!

Microsoft JET Database Engine error '80004005'

'e:\hoteljudge.nl\wwwroot\_private\absolutebmxe.mdb' is not a valid path. Make sure that the path name is spelled correctly and that you are connected to the server on which the file resides.

/absolutebmxe/abm.asp, line 16

 

Where to find this hotel?

Amersfoortsestraatweg 27
1401 Bussum
Netherlands, the
t: +31-35-6959911
f:
Email: nhjantabak@nh-hotels..
Website: http://www.nh-hotels..

 Members

 Members haven't rated this hotel yet!

Reviews

No reviews yet. Please subscribe and login to review this hotel


 
 
© Copyright 2003 bureau review| commercial options | Disclaimer
Print this pageGo to top of page