Welcome at HotelJudge.com
 

Karel V
chain: NA
hoteljudge:
official stars:

Impression
Een schitterend oud gebouw in Uterecht. Het is ook gelijk het enigste vijf sterren hotel dat deze stad rijk is. Het hotel is gevestigd in een oude kazerne van het Nederlandse leger. Dit nog goed te zien en men heeft deze stijl goed bewaard gehouden in de oude gebouwen. Wel is er op het terrein een nieuw gebouw bij gekomen om zo meer kamers aan te kunnen bieden. Het hotel heeft een hele mooie tuin die de gebouwen met elkaar verbind.

reception
Ons ontvangst was uiterst plezierig. We hebben een mooie rondleiding gehad en zagen al meteen dat het hotel veel word gebruikt door zakenmensen die in het midden van het land willen afspreken.

public areas
Het hotel heeft een leuke lobby waarin moderne meubelen het oude gebouw opsieren. Verder is het zomers erg leuk in het hotel omdat er dan een zeer groot terras is gemaakt in de tuin waar men kan genieten van een hapje en een drankje. Verder ziet alles er prima en vooral ook verzorgd uit.

rooms
De kamers zijn stuk voor stuk romantisch kamers uit een sprookje. Vooral de kamers in het hoofdgebouw. Grote hemelbedden en mooie houte vloeren en plafonds zijn de ingredienten voor een warme nacht. Ook de badkamers geven je hetzelfde gevoel. Wij van Hoteljudge waren zeer onder de indruk van de kamers in dit hotel.

halls
De zalen zijn zeer beperkt, maar wat er is, is erg mooi en ook in de oude sferen van het hotel gehouden. De mogelijkheden om grote bijeenkomsten te organiseren zijn er voonnamelijk in de zomer, aangezien u dan de hele tuin tot u beschikking kan krijgen. En met een grote partytent is dat al gelijk een grote oppervlakte. Houd u er wel rekening mee dat de zalen niet voor hele grote groepen geschikt zijn.

situation
De ligging van het hotel is ten opzichte van het wegen- en spoornet van Nederland zeer gunstig, al ligt het hotel wel een eind van de snelweg en een stukje van het station af toch is het een gunstige plaats om af te spreken. Utrecht is namelijk de provincie van Nederland die precies in het midden ligt en dat kan voor heel veel dingen gunstig zijn. Houdt u er wel rekening mee dat een auto toch wel erg handig is bij een bezoek aan dit hotel, want het openbaar vervoer valt qua afstand van het hotel gezien toch nog wel erg tegen.

Microsoft JET Database Engine error '80004005'

'e:\hoteljudge.nl\wwwroot\_private\absolutebmxe.mdb' is not a valid path. Make sure that the path name is spelled correctly and that you are connected to the server on which the file resides.

/absolutebmxe/abm.asp, line 16

 

Where to find this hotel?

Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht
Netherlands, the
t: +31-30-2337555
f: +31-30-2337500
Email: info@KarelV.nl
Website: http://www.grandhote..

 Members

 Members haven't rated this hotel yet!

Reviews

No reviews yet. Please subscribe and login to review this hotel


 
 
© Copyright 2003 bureau review| commercial options | Disclaimer
Print this pageGo to top of page